Co-creatie

September. Ik heb het gevoel dat mijn bedrijf goed op de rit staat. Even pas op de plaats, kijken waar ik nu sta, waar ik volgend jaar wil zijn en wat daar voor nodig is. Het afgelopen halfjaar heb ik tijd en aandacht besteed aan de laatste loodjes, aan het opruimen en wegdoen van dingen die niet meer passen, zowel zakelijk als privé, en het resterende een plek gegeven die het betaamt en mij en mijn bedrijf ten goede komt. In 2016 wil ik gaan groeien, een kantoorpand of een ander huis, een PA, een vestiging elders, een strategische partner.

 

In oktober gaan we met een vernieuwde Ladies Table aan de Maas van start. Een netwerk van en voor ondernemende vrouwen, waarin vrouwelijk leiderschap centraal staat en met ambassadeurschap als fundament. Vernieuwing en verandering, dat vraagt aandacht en veel tijd. Aan het bureau thuis en aan de overlegtafel. Want uiteindelijk wil je dat alles goed geregeld is en zowel voor als achter de schermen, zaken met elkaar in overeenstemming zijn en dat het plaatje klopt. In die zin was het creatieve proces een omgekeerde mediation.

 

Najaar 2016. Een congres over vrouwelijk leiderschap op basis van de ervaringen van de vernieuwde Ladies Table en van de uitkomsten van een onderzoek naar vrouwennetwerken in het algemeen. Ook hiervoor ben ik op zoek naar ambassadeurs, vrouwen die mijn visie en ambitie een warm hart toedragen en hieraan willen bijdragen. Empathisch en met gevoel, oprecht betrokken en verbonden, creatief en inspirerend. Een andere aanpak.

 

Deze blog is ook als column verschenen in de Nijmegen Business jaargang 31 nummer 5, september 2015